Om företaget

SunSavers är ett relativt nystartat dotterbolag till Nordmalings Borrteknik AB som sedan år 2009 drivs och ägs av Mikael Sjölund.

Med vår kompetens kan vi hjälpa till att ta fram den rätta paketlösningen just för dig och bidra med råd innan montering. Monteringen utför vi sedan på ett professionellt sätt i samarbete med certifierade elektriker. Våra nyckelfärdiga lösningar riktar sig till dig som privatperson och mindre anläggningar så som till exempel en ladugård i och omkring Västerbotten och Västernorrland.

Vår miljö är viktig och därför vill vi vara med och bidra till ett ökat intresse av möjligheten att installera solpaneler på fastigheten och på så sätt se till att du kan bli en mikroproducent av el. Som mikroproducent har du möjlighet att sälja det överskott av ström som produceras under den tid på året då solen värmer som bäst vilket ger en buffert som sedan kan användas under vinterhalvåret.

För att installera solceller kan du antingen utnyttja rotavdraget eller söka solcellsbidrag. Då det kan ta tid innan bidraget blir beviljat finns alltid möjligheten att först nyttja rot och sedan betala tillbaka detta när besked kommer. På så sätt kan du sänka kostnaden för monteringen oavsett vilket du väljer. Mer om rot och bidrag kan du läsa på sidan ”Om solenergi”.

”Ge oss nyckeln till ditt hus så ger vi dig ett färdigt paket till en fast kostnad”